Kontakt

KONTAKT BYENS PSYKOLOG - for private og erhverv

Du kan få kontakt til mig pr. telefon, sms eller mail.

Kontakt
Ann Lorett Finch

Telefon:
+45 2244 2464

Email:
info@byenspsykolog.dk

Adresse:
Himmelev Bygade 53,
4000 Roskilde

 Sociale medier:

 

  Navn

  E-mail

  Tlf.

  Vedrørende (vælg fra listen)

  Kontakt byens psykolog. Du kan få mere information og bestille tid til samtale.

  Terapi og samtaler til private

  Hjælp med psykiske udfordringer

  Familie, fritid og arbejde kræver meget af os. Når vi oplever manglende  energi, selvtillid og trivsel, kan vi blive hårdt ramt. Måske ser vi os selv som syge og søger hjælp hos læge eller psykolog.    

  Terapi, viden og værktøjer

  Terapi startes med respektfuld samtale hvor vi sammen undersøger dine oplevelser af vanskeligheder og udfordringer. I terapien får du viden og værktøjer til at støtte dig gennem en svær tid med fx stress, angst, depression, sorg eller udfordringer med parforholdet. Og du får hjælp med at navigere i dine tanker, følelser, adfærd og kropslige fornemmelser. Du kan læse mere om terapi her.

  Bedring og Mening

  Målet er, at du kan identificere problemer og håndtere dem på en konstruktiv måde, så du kan finde alternativer og bruge dine ressourcer, som du ønsker. Det er også en del af terapien, at du får værktøjer til at forebygge nye vanskeligheder. 

  Effekt

  Kognitiv terapi har vist sig dokumenteret effektiv mod angst, stress og depression, og anbefales af Angstforeningen og Sundhedsstyrelsen.  

  HR udvikling til erhverv

  Kontakt Byens Erhvervspsykolog og få en aftale. Som led i at styrke sin trivsel, opgaveløsning og effektivitet kan en ekstern samarbejdspartner spare tid og penge. Jeg leverer ydelser til virksomheder om HR udvikling: 

  360 o måling af ledelse, kurser og workshop om ledelse.

  Måling af psykisk arbejdsklima og trivsel

  360 o måling af medarbejderkompetencer, kurser og workshops som udvikler medarbejdernes kompetencer

  Coching af ledere og medarbejdere

  Mennesker på arbejde skal trives for at levere deres bedste præstation og løse deres opgaver, og menneskerne med deres kompetencer er den vigtigste ressorce.